Lid worden

Lid worden van de volkstuinvereniging

Om een moestuin te beginnen dient u eerst lid te worden van de vereniging. Als kandidaat-lid kunt u ervoor kiezen om op de wachtlijst gezet te worden. Toewijzing van een tuin gaat voor kandidaat-leden op volgorde van aanmelding. In november wordt bekend welke tuinen er opgezegd gaan worden per 31 december van het jaar. De jaarlijkse ledencontributie bedraagt € 25 per jaar.

Wachtlijst

Op dit moment zijn alle tuinen verhuurd, en is de wachtlijst vol. Het is momenteel niet mogelijk om je in te schrijven voor een tuin. Houd deze website in de gaten om te zien wanneer er weer ruimte is op de wachtlijst.

Je eigen moestuin

De vereniging zal een tuin ter beschikking stellen voor leden op de wachtlijst, zodra een nieuwe tuin beschikbaar komt. Het doel van de tuin is om te tuinieren; groente en/of fruit te verbouwen. Er mogen geen huisjes en/of schuren gebouwd worden op de grond.

Zodra een tuin beschikbaar komt dan worden de kandidaat-leden benaderd om de beschikbaar gekomen tuin(en) te bekijken. We hebben tuinen tussen de 100 en 300 vierkante meter. Sommige tuinen hebben een kas en/of platte bak. Er is geen water of elektriciteit op de tuinen. Alle tuinen zijn wel aan een sloot gelegen.

De kosten voor een tuin zijn jaarlijks € 0.80 per m/2 + € 25 contributie. Eenmalige borg bij toewijzing van een tuin is €150, welke wordt gerestitueerd bij opzegging van de tuin, mits volgens de regels opgeleverd.

Lid worden

Om lid te worden kun je contact met ons opnemen via het contactformulier hier op de website, of door een e-mail te sturen naar info@vtvcapellewest.nl